Интер победи Ювентус с 1:0 във втория полуфинал за Купата на

...
Интер победи Ювентус с 1:0 във втория полуфинал за Купата на
Коментари Харесай

Интер пречупи Ювентус и отново ще играе финал за Купата на Италия

Интер победи Ювентус с  1:0 във втория полуфинал за Купата на Италия и с общ резултат 2:1 продължи към финала. Федерико Димарко осъществя единственото попадение в полза на " нерадзурите " в 15-тата минута на дуела.

Така Интер се класира още веднъж на финала за Купата, след триумфа в шампионата през 2022-а година именно против Ювентус. Възпитаниците на Симоне Индзаги изчакват в борбата за трофея един всред Кремонезе и Фиорентина, като " виолетовите " имат преднина от 2:0 след първата среща, само че следва реванш. 

Още в 3-ата минута Интер погледна към вратата на " бианконерите ". Лаутаро Мартинес бе доста покрай това да засече с глава центриране на Николо Барела, само че се размина със сантиметри. Топката стигна до Един Джеко на далечната греда, само че и той не съумя да стреля. 

В 15-ата минута домакините стигнаха до попадение. Николо Барела изведе Федерико Димарко с пас по земя, а той изпрзти топката в мрежата за 1:0.

Първата добра опция за гостите пристигна в 26-ата минута. Тогава Де Шилио се озова на добра позиция в наказателното поле и насочи много рисков изстрел с глава, който мина настрана от вратата.

Лаутаро Мартинес бе открит на границата на наказателното поле в 32-ата минута. Аржентинецът си спря топката на гърдите, а по-късно шутира, само че топката прелетя високо над напречната греда.

Две минути по-късно заплахата се придвижи пред вратата на Интер. Филип Костич затрудни съществено Онана с изстрел отвън пеналтерията. Стражът на " нерадзурите " се намеси и мазета в корнер, при който обаче гостите не стигнаха до ново състояние. 

В 38-ата минута пък Лаутаро Мартинес стреля по земя, а Матия Перин се намеси уверено. 

Si parte con il secondo tempo ▶️

Forza ragazzi ⚫
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР